Nieuws

Home / Nieuws
De make-over van Ivo & Valerie

De make-over van Ivo & Valerie

vtwonen
In de laatste aflevering van ‘Een frisse start met vtwonen’ gingen vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine aan de slag in de droomwoning van Ivo en Valerie en hun 5 kinderen. Het gezin verhuisde naar hun droomhuis in Zoersel. De hal kreeg een mooie makeover met het water-resistente Riviera laminaat in de kleur Provence Eik. De stylistes Ozanne en Guillemine maakten er een gezellig familiehuis van, waar iedereen zich thuis voelt. De volledige aflevering kan je hier herbekijken. (Fotografie Jonah Samyn - vtwonen)  
Read More
De make-over van Ben

De make-over van Ben

vtwonen
Met een bang hartje gaf Ben de vtwonen stylistes carte blanche in zijn ruime loft. De grote leefruimte werd opgedeeld in drie eilanden mét halve visgraatvloer. En Ben, die heeft zijn twijfels laten varen en voelt zich helemaal thuis. De loft van Ben kreeg o.a. een charmant wit bureau met bijpassende Chateau visgraatvloer in Kastanje Wit. Benieuwd naar de volledige make-over van Ben? Bekijk hier de aflevering. (Fotografie Jonah Samyn - vtwonen)
Read More
En onze eerste winnaar is…

En onze eerste winnaar is…

winnaar
En de winnaar van onze 1e vloer is... Wim Schelfthout! Wim kon alle vragen juist beantwoorden, en zijn antwoord op de schiftingsvraag zat het dichtst bij het gewicht dat op de weegschaal getoond werd. Wil jij straks ook een nieuwe vloer onder de kerstboom? Doe dan snel mee met onze wedstrijd op www.berryallocwedstrijd.be De persoon die de meeste antwoorden juist heeft en het dichtst bij het gewicht van de schiftingsvraag zit is de winnaar. Elke maand kan je een BerryAlloc-vloer winnen. Het wedstrijdreglement kan je hier nalezen.
Read More
De make-over van Marta

De make-over van Marta

vtwonen
In aflevering 4 van 'Een frisse start met VTwonen' toverden de stylisten een oude charmante kruidenierszaak om tot een kleurrijke thuis met een stoer kantje. Het leek eerst onbegonnen werk, maar het team van Sieg is er toch in geslaagd om er iets prachtig van te maken. Marta kreeg een eigen atelier, en ook de keuken en leefruimte werden onder handen genomen. De leefruimte en de keuken kregen de Riviera Scandinavian Pine-vloer, van BerryAlloc. Ook de woonkamer schittert nu in deze prachtige vloer. Fer, het zoontje van Marta, kreeg een coole speelhoek. De vloer in de speelhoek is de Riviera Scandinavian Pine, zoals in de leefruimte en keuken.   Herbekijk hier het hele avontuur van Marta & zoontje Fer. (Fotografie Jonah Samyn - vtwonen)
Read More
Een frisse start met VTwonen

Een frisse start met VTwonen

vtwonen
Op zoek naar interieurinspiratie? Vanaf 31 Oktober kan je op Vitaya terecht voor 'Een frisse start met vtwonen', een gloednieuw verhuisprogramma waarbij gezinnen geholpen worden om hun nieuwe droomhuis waar te maken.   Meer info over het programma vind je op de website van VTwonen .
Read More